Terug naar: Handscanners

Barcode scanner, bluetooth

PDFPrint
De draadloze Bluetooth barcode scanner leest alle gangbare 1D barcodes van papier, labels, pasjes, tablets en mobiele telefoons.
€405,35
Sales price without tax €335,00
Standaard prijs:
Description

De draadloze Bluetooth barcode scanner leest alle gangbare 1D barcodes van papier, labels, pasjes, tablets en mobiele telefoons.
De scanner geeft een akoestisch en zichtbaar signaal bij het goed lezen van barcodes.
De scanner projecteert een grote groene stip, op de zojuist gescande barcode wanneer deze goed is gescand.

De barcode scanner is uitgerust met draadloze Bluetooth technologie voor maximale bewegingsvrijheid zonder de belemmeringen van kabels. De scanner beschikt over een Li-Ion accu die zonder veel moeite vervangen kan worden wanneer deze 'versleten' is. Verder een micro-USB aansluiting waarmee de scanner opgeladen kan worden en eventueel een firmware upgrade uitgevoerd kan worden.

Speciaal voor tablets en smartphones is er ook een Bluetooth kit, bestaande uit een losse barcode scanner en een micro-USB kabel. De losse Bluetooth scanner kan direct worden gekoppeld met een tablet of smartphone en kan eenvoudig worden opgeladen met een standaard USB oplader en de meegeleverde micro-USB kabel. Het standaard basisstation is daarbij overbodig. Hierdoor is deze Bluetooth scanner de ideale combinatie met uw Android of Windows tablet of smartphone.

Levertijd: 14 dagen

Prijs is exclusief 10 euro verzendkosten en 21% BTW

Eenheden in doos: 1